UA-48379159-1
 

Vacature leuke bijbaan zeilen zomerwerk geef je op voor onze pool

Welkom in de wereld van de chartervaart

Op zoek naar een leuke (bij)baan in de traditionele zeilvaart?
Wil je als break even je hoofd leeg maken?
Maak van je hobby je werk?

Geef je snel op voor deze werkpool en vind je droombaan!

Vaar een zeilseizoen, periode of enkele dagen mee op een traditioneel zeilschip.
Kom werken of ga op ontdekkingsreis naar wat Nederland te bieden heeft.

Een hele dag zeilen met mensen die plezier willen maken of lekker op zeilvakantie zijn? En daarvoor ook nog betaald krijgen? Solliciteer direct en word opgenomen in de werkpool. Ga op ontdekkingsreis wat Nederland te bieden heeft, neem een sabbatical of werk een dag / weekend of periode wanneer het jou uitkomt; als deksmaat of horecamedewerker op een zeilschip van de grootste historische zeilvloot van de wereld. Dat klinkt toch super gaaf toch? Deze vacature is geschikt voor jongeren vanaf 17 jaar.

Kies het ruime sop!

Ben je met je eindexamen jaar bezig (of al klaar) en weet je nog niet wat je gaat doen? Dan hebben wij de leukste zomerbaan voor jou! Je kunt varen op een authentiek zeilschip, werkervaring opdoen, kost en inwoning en je verdient ook bij. Aan boord van een schip ben je lekker veel buiten, kun je actief bezig zijn, ontdek je nieuwe plaatsen en ontmoet je nieuwe mensen van diverse nationaliteiten. Eigenlijk alles dat je tijdens een wereldreis ook zou kunnen meemaken. Bespaar jezelf het geld en ga aan de slag in de zeilende chartervaart.

Maak van je hobby je werk

Lijkt het je niet super leuk, om van je hobby (zeilvereniging, Seascouts, zeekadetten of elders) waarbij je gek bent van het water, dat je nu een volgende stap gaat zetten om van je hobby je werk te maken. Ja dat kan. Organiseer een dienstboekje en solliciteer met een goede motivatie. Meld je aan voor de cursus Basistraining Zeilvaart waardoor je alle kennis en veiligheid leert in een 5 daagse mini opleiding waarna je direct, veilig en vol vertrouwen aan de slag kunt. Optioneel is het ook mogelijk als je een vaarseizoen gaat varen om de praktijk opleiding matroos 60 dagen van Edumar te volgen. Na dit vaarseizoen en met succes slagen van een examen kun je direct doorstromen in de binnenvaart. Vanaf dan ga je ook echt geld verdienen. Wil je meer informatie? Neem contact op met Quo Vadis Personeelsdiensten. Het gespecialiseerde uitzendbureau voor de binnenvaart.

Matroos-Bounty-actief

Het leven aan boord

Wat ga je doen? Dat hangt af van wat je kunt en wat je wilt leren. Maar je zou aan de slag kunnen als deksman, stuurman, machinist, kok of in de catering werken. Je werkt een dag of langere periode aan boord van één schip of verschillende schepen. Je reist daar naar toe of je woont aan boord en je krijgt er kost en inwoning. Ontvang salaris gebaseerd op het wettelijke minimumloon, met mogelijk een belangrijk deel betaald voor je opleiding matroos tot schipper.

Hoe oud moet je zijn?

Je kunt al vanaf 16 jaar een dienstboekje aanvragen; dit is nodig om als dekmaat je vaaruren te registeren. Wil je achter de bar staan of als cateringmedewerker werken, dan heb je géén dienstboekje nodig. Sterker nog je kunt dan al direct aan de slag wanneer het jou uitkomt. Je dient sowieso in het bezit te zijn van een Burgerservicenummer (BSN). Wij zijn vooral op zoek naar meerderjarige watersport liefhebbers. Indien je jonger bent en echt een heel goede motivatie hebt, dan ontvangen wij deze graag.

Alvast een fijne tijd / periode gewenst en tot ziens aan boord!