"Vacature: Leuke Bijbaan in Zeilen - Zomerwerk. Meld je aan voor onze flexible werkpool!"

Welkom in de wereld van de chartervaart

  • Ben je op zoek naar een unieke baan of bijbaan in de traditionele zeilvaart?

  • Overweeg je een sabbatical om even helemaal tot rust te komen?

  • Dit is je kans om van je passie je werk te maken!

Meld je snel aan voor deze werkpool en vind je droombaan!

Vaar mee voor een seizoen, een korte periode of slechts enkele dagen op een traditioneel zeilschip. Dit is je kans om te werken op het water en de schoonheid van Nederland te ervaren.

Hoe klinkt een dag zeilen en betaald krijgen om mensen een plezierige tijd te bezorgen? Solliciteer nu en sluit je aan. Verken Nederland vanaf het water, neem een pauze met vast werk of ga flexibel werken. Stel je beschikbaar voor functies als deksmaat of in de horeca op één van de prachtige historische zeilschepen vloot. Geschikt voor jongeren vanaf 17 jaar.

Kies het ruime sop

Zit je in je eindexamenjaar of ben je al klaar en zoek je naar een unieke zomerervaring? Overweeg dan een zomerbaan in de zeilende chartervaart. Je werkt op een authentiek zeilschip, doet waardevolle werkervaring op, en geniet van kost en inwoning terwijl je ook nog eens verdient. Het is een avontuur waarbij je veel buiten bent, actief blijft, nieuwe plaatsen ontdekt en mensen van diverse nationaliteiten ontmoet. Een geweldige kans om een wereldreis ervaring op te doen zonder de kosten.

Maak van je hobby je werk

Het is fantastisch om van je passie voor water of zeilen je beroep te maken. Zet een volgende stap door je te proffesionaliseren door een dienstboekje aan te vragen en solliciteer direct met een sterke motivatie. Schrijf je in voor de Basis veiligheidstraining deksman Zeilvaart, waar je in 4 dagen alles leert over zeilen, varen, veiligheid en gastvrijheid, zodat je daarna veilig en zelfverzekerd aan de slag kunt.

Geweldig toch, als je gek bent van het water, dat je van je hobby (zeilvereniging, waterscouts, zeekadetten) je werk maakt? Ja, dat kan. Zet nu een volgende stap, regel een dienstboekje en solliciteer met een goede motivatie. Meld je aan voor de cursus Basistraining Zeilvaart. Je leert tijdens een vijfdaagse mini-opleiding alles over varen en veiligheid. Daarna kan je direct, veilig en vol vertrouwen aan de slag.

Als zij-instromer snel aan de slag in de binnenvaart? Overweeg een seizoen te zeilen met kost en inwoning, gecombineerd met Edumar's 90-daagse matroos praktijkopleiding. Na succesvolle afronding en examen ben je klaar voor de binnenvaart, met een competitief salaris en een solide basis. Voor meer details, neem contact op.

Het leven aan boord

Je toekomstige rol aan boord hangt af van je vaardigheden en leerwensen. Mogelijkheden variëren van deksman/vrouw tot stuurman, machinist, kok, of cateringmedewerker. Werk kan variëren van een dag tot langere periodes op één of meerdere schepen, met mogelijkheid tot kost en inwoning. Je verdient minimaal het wettelijk minimumloon, en soms wordt een deel van je opleiding vergoed.

Hoe oud moet je zijn?

Vanaf 16 jaar kun je een dienstboekje aanvragen om vaaruren als dekmaat te registreren, zonder voorafgaande voorwaarden. Voor werk in de bar of catering is geen dienstboekje nodig en kun je direct beginnen, mits je een BSN hebt. We zoeken vooral volwassen watersportliefhebbers, maar gemotiveerde jongeren zijn ook welkom.

Alvast een fijne tijd gewenst en tot snel aan boord!

Adres

Chartercrew.nl
Claerbeek 41
8242 KG Lelystad

+31651173043

info[at]chartercrew.nl

KvK nummer: 37115330

BTW: NL183.05.459.B01


© 2024 • Chartercrew.nl