UA-48379159-1
 

Personeel

Chartercrew is reeds 15 jaar hét adres waar ondernemers en schippers hun personeelszaken laten adviseren en regelen. Sinds kort is Chartercrew vernieuwd en ook informatie platform geworden voor maritieme cursussen / opleidingen. 

Chartercrew beschikt niet alleen over een database met een groot actueel bestand, maar verzorgt ook aanvullende ontzorgende personeelsdiensten, zoals detachering, payrolling en personeels- en contractadministratie. Mede dankzij onze ruime ervaring in de scheepvaart, kunnen wij u snel en effectief van dienst zijn.

Het voordeel voor u: u kunt als werkgever snel en eenvoudig CV’s bekijken en de juiste kracht vinden.

Hoe werkt het?

Als u gebruik wenst te maken van onze webdiensten, dan dient u zich eerst aan te melden. Wij maken dan een account voor u aan. Volgens kunt u een vacature plaatsen. Als een werkzoekende geïnteresseerd is in uw vacature, ontvangt u bericht van ons. U kunt direct contact met ons opnemen. Als u op uw beurt geïnteresseerd bent in de werkzoekende, dan sturen wij alle benodigde gegevens van de kandidaat doorsturen. Vervolgens heeft u op korte termijn een afspraak met één of meerdere kandidaten. Op basis van het sollicitatiegesprek kiest u vervolgens zelf uw nieuwe medewerker uit. Nadat u een geschikte kandidaat heeft gevonden kan chartercrew.nl u verder adviseren betreffende de verloning.

Chartercrew.nl rekent slechts € 25,- voor het leggen van het contact met de ontvangen van de contact gegevens van de werkzoekende. Chartercrew kan u ook verder ondersteunen bij het maken van afspraken totdat er een contract ligt. Dit kost € 100,- (excl. BTW). Voor dat bedrag is alles geregeld, heeft u specialistisch personeel en de kosten liggen nog steeds lager dan wanneer u gebruik zou maken van één van de grote vacaturebanken.

Heeft u zelf al een geschikte kandidaat?

Chartercrew biedt verschillende ontzorgende diensten aan, die u de kans bieden uw personeelskosten terug te dringen, zoals Payrolling. In dit geval neemt Chartercrew alle juridische risico’s en arbeidsrechtelijke- en administratieve verplichtingen op zich.

Detachering

Heeft u ‘last minute’ personeel nodig? In dat geval bieden wij graag onze nieuwe detacheringsservice aan.

De ervaring leert ons dat het geregeld voorkomt dat personeel enkele dagen voor afvaart afvalt. Geregeld komt het voor dat enkele dagen voor afvaart uw personeel uitvalt. U moet vervolgens plotsklaps op zoek naar een geschikte vervanger met de gewenste papieren.

Vanaf heden heeft Chartercrew een aantal ervaren krachten standby staan, die u snel uit de brand kunnen helpen. Deze personen zijn reeds aangemeld en worden aan u verhuurd voor een korte of langere periode. Het voordeel hiervan is dat u personeel aan boord heeft dat u kunt verantwoorden en enkel een factuur van Chartercrew ontvangt voor de periode dat u deze persoon nodig heeft. Informeer naar de mogelijkheden.

Vereenvoudig uw personeelszaken.

Wilt u snel meer informatie over flexibel personeel of payrolling ontvangen?
Wij geven u ondersteuning bij het vinden van kandidaten of aanmaken van een vacature

Neem persoonlijk contact op via +31(0)612822018 (bereikbaar van 09.00 tot 21.00 uur) of stel uw vraag.