UA-48379159-1
 

Personeel

Chartercrew is al 15 jaar hét adres dat ondernemers en schippers adviseert over hun personeelszaken. Sinds kort is Chartercrew vernieuwd; het is nu ook je informatieplatform voor maritieme cursussen en opleidingen. 

Chartercrew beschikt niet alleen over een database met een groot actueel bestand, maar verzorgt ook aanvullende ontzorgende personeelsdiensten, zoals detachering, payrolling en personeels- en contractadministratie. Mede dankzij onze ruime ervaring in de scheepvaart kunnen wij je snel en effectief van dienst zijn.

Jouw voordeel: als werkgever bekijk je snel en eenvoudig CV’s. Zo vind je makkelijk de juiste man of vrouw.

Hoe werkt het?

Wie gebruik gaat maken van onze webdiensten meldt zich eerst bij ons aan. Wij maken een account voor je aan. Vervolgens kan je een vacature plaatsen. Als werkzoekenden geïnteresseerd zijn ontvang je direct bericht van ons.
Wanneer je toekomst ziet in één of meer van de kandiidaten sturen wij je alle benodigde gegevens. Je maakt op korte termijn een afspraak met hem, haar of hen. Vervolgens kies je zelf je nieuwe medewerker uit. Chartercrew.nl adviseert je nader over de verloning.

Chartercrew.nl rekent slechts 25 euro voor het leggen van het contact met de werkzoekende. Voor extra ondersteuning door Chartercrew, bijvoorbeeld het maken van een arbeidsovereenkomst, rekenen we 100 euro, alles exclusief BTW. Voor dat bedrag is álles geregeld. Je krijgt specialistisch personeel, terwijl de kosten nog altijd lager zijn dan bij het gebruiken van één van de grote vacaturebanken.

Heb je zelf al een geschikte kandidaat?

Chartercrew biedt verschillende ontzorgende diensten aan, waarmee je je personeelskosten omlaag kan brengen, zoals payrolling, waarbij Chartercrew alle juridische risico’s en arbeidsrechtelijke en administratieve verplichtingen overneemt.

Detachering

Heb je ‘last minute’ personeel nodig? We bieden graag onze nieuwe detacheringsservice aan.

De ervaring leert dat het geregeld voorkomt dat personeel enkele dagen voor afvaart uitvalt. Dan moet je plotsklaps op zoek naar een geschikte vervanger, die ook nog moet beschikken over de vereiste papieren.

Hiervoor heeft Chartercrew een aantal ervaren krachten standby staan. Zij helpen je snel uit de brand. Ze zijn al aangemeld bij de overheid en worden ‘verhuurd’ voor een korte of lange periode. De voordelen: je kunt je boordpersoneel verantwoorden; je volstaat met een enkele factuur van Chartercrew, alleen voor de beodigde periode. Informeer naar de mogelijkheden.

Vereenvoudig je personeelszaken

Snel meer informatie over flexibel personeel of payrolling?
Wij helpen je bij het zoeken naar kandidaten of het aanmaken van vacatures.
Neem persoonlijk contact op via +31(0)612822018 (van 09.00 tot 21.00 uur) of stel je vraag via de button hieronder.