UA-48379159-1
 

Payrolling

Bespaar direct op uw personeelskosten!

Chartercrew biedt werkgevers in de binnen- en buitenvaart de kans om direct fors te besparen op hun personeelskosten. Indien u kiest voor payrolling door Chartercrew, dan kiest u voor flexibiliteit, minder administratieve rompslomp en geen werkgeversrisico’s.

Wat is payrolling?

Kort samengevat: Chartercrew neemt uw betaalde medewerkers over. Zij komen bij ons op de payroll te staan. U besteedt zodoende alle administratieve en juridische rompslomp uit.

Ontzorgen

Chartercrew ontzorgt u door alle administratieve handelingen die betrekking hebben op uw personeel uit handen te nemen. Wij maken de contracten, betalen de lonen, dragen de premies af en voeren een correcte administratie. U geeft per periode de gewerkte uren door, wij doen de rest.

Juridisch werkgever

Chartercrew wordt dus juridisch werkgever. Hiermee nemen wij alle arbeidsrechtelijke risico’s, van ziekte en arbeidsongeschiktheid tot re-integratie, over. De contractadministratie, doorbetaling bij ziekte en alle overige werkgeversverplichtingen: wij regelen het.

U blijft wel de kapitein op uw eigen schip. U werft, selecteert en beoordeelt uw medewerkers, verzorgt de planning en onderhoudt het dagelijkse contact met uw team. Op die manier behoudt en onderhoudt u zelf de band met uw werknemers.

Minder kosten

Door goed werkgeverschap en een strak verzuimbeleid behalen wij voordelige premies en afdrachten. Dit ziet u vervolgens weer terug in het uurtarief. Over dit tarief maken we overigens vooraf duidelijke afspraken. U ziet direct wat uw loonkosten zijn – geen verrassingen achteraf.

Nog meer voordelen

Medewerkers 5,5 jaar flexibel in dienst

U weet ongetwijfeld dat u uw werknemers sinds 1 juli 2015 nog maar drie contracten in twee jaar tijd mag geven. Daarna moet u de werknemer in vaste dienst nemen. Via payrolling door Chartercrew kunt u medewerkers tenminste 5,5 jaar lang flexibel in dienst houden. Waarom? Omdat Chartercrew een combinatie mag hanteren van de inlenersbeloning (uw eigen cao) en de flexibele cao van de NBBU, de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen.

ET-regeling

Via Chartercrew kunt u gebruik maken van de ET-regeling (ook wel de cafetariaregeling genoemd. Dit houdt in dat de kosten die u maakt om buitenlandse arbeidskrachten hier te krijgen (reis- en huisvestingskosten) belastingvrij vergoed kunnen worden. Dit houdt een fors belastingvoordeel in voor zowel u als de werknemer.

Voordelige zorgverzekering zonder eigen risico

Als u gebruik maakt van de payrolling door Chartercrew, dan profiteren uw (buitenlandse) medewerkers automatisch van de meest voordelige zorgverzekering voor buitenlandse arbeidskrachten. Voor een wekelijkse premie van € xx,xx profiteert uw medewerker van het meest uitgebreide basispakket – zónder eigen risico.

Powered by Pay2day B.V.

Chartercrew is powered by Pay2day B.V.. Dat wil zeggen dat wij in Pay2day B.V. een betrouwbare backofficepartner hebben, die zorg draagt voor de verloning en administratieve afhandeling van al onze werkzaamheden en kandidaten. Pay2day B.V. is NBBU-lid, en Normec, NEN 4400-1, VCU en gecertificeerd.

Meer informatie We helpen u graag verder

Wilt u snel meer informatie over flexibel personeel of payrolling? Neem contact met ons op!

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Heeft u ondersteuning nodig bij het matchen van kandidaten of het aanmaken van een CV of vacature? Neem contact met ons op via +31 (0)612822018 (bereikbaar van 09.00 tot 21.00 uur).