UA-48379159-1
 

Payrolling

Bespaar direct op je personeelskosten!

Chartercrew biedt werkgevers in de binnen- en buitenvaart de kans om direct fors te besparen op personeelskosten. Als je kiest voor payrolling door Chartercrew, kies je voor flexibiliteit, minder administratieve rompslomp en géén werkgeversrisico’s.

Wat is payrolling?

Kort samengevat: Chartercrew neemt je betaalde medewerkers over. Zij komen bij ons op de loonlijst, payroll te staan. Zo besteed je alle administratieve en juridische rompslomp uit.

Ontzorgen

Chartercrew ontzorgt je; we nemen je alle administratieve handelingen omtrent personeel uit handen. Wij maken de contracten, betalen de lonen, dragen de premies af en voeren een correcte administratie. Jij geeft per periode de gewerkte uren door, wij doen de rest.

Juridisch werkgever

Chartercrew wordt dus juridisch werkgever. Hiermee nemen wij alle arbeidsrechtelijke risico’s over, van ziekte en arbeidsongeschiktheid tot re-integratie. De contractadministratie, doorbetaling bij ziekte en alle overige werkgeversverplichtingen: wij regelen het.
Jij blijft gewoon kapitein op je eigen schip. je werft, selecteert en beoordeelt zelf je medewerkers, verzorgt de planning en onderhoudt het dagelijkse contact met je team. Op die manier behoud en onderhoud je zelf de band met je werknemers..

Minder kosten

Door goed werkgeverschap en een strak verzuimbeleid zorgen we voor aanvaardbare premies en afdrachten. Dit zie je terug in het uurtarief, waarover we overigens vooraf duidelijke afspraken maken. Je ziet direct hoe hoog je loonkosten zijn – geen verrassingen achteraf.

Nog meer voordelen

Medewerkers 5,5 jaar flexibel in dienst
Je weet ongetwijfeld dat je je werknemers sinds 1 juli 2015 nog maar drie contracten in twee jaar tijd mag aanbieden. Daarna moet je de werknemer in vaste dienst nemen. Via payrolling door Chartercrew kan je medewerkers tenminste 5,5 jaar lang flexibel in dienst houden.
Waarom? Chartercrew mag een combinatie hanteren van de inlenersbeloning (je eigen cao) en de flexibele cao van de NBBU, de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen.

ET-regeling

Via Chartercrew maak je gebruik van de ET-regeling. Deze noemt men ook wel de cafetariaregeling. De kosten die je maakt om buitenlandse arbeidskrachten naar Nederland te halen (reis- en huisvestingskosten) kunnen belastingvrij vergoed worden. Dit levert een fors belastingvoordeel op, zowel voor jou als voor je werknemer.

Voordelige zorgverzekering zonder eigen risico

Als je gebruik maakt van de payrolling door Chartercrew profiteren je buitenlandse medewerkers automatisch van de meest voordelige zorgverzekering voor buitenlandse arbeidskrachten. Voor een wekelijkse premie profiteert je medewerker van het meest uitgebreide basispakket – zónder eigen risico.

Powered by Pay2day B.V.

Chartercrew is powered by Pay2day B.V., onze betrouwbare backofficepartner, die zorg draagt voor de verloning en administratieve afhandeling van al onze werkzaamheden en kandidaten. Pay2day B.V. is NBBU-lid, en gecertificeerd bij Normec, NEN 4400-1 en VCU.

We helpen je graag verder

Meer informatie over flexibel personeel of payrolling? Neem contact met ons op!

Heb je ondersteuning nodig bij het matchen van kandidaten of het aanmaken van een CV of vacature? Neem contact met ons op via +31 (0)612822018 (bereikbaar van 09.00 tot 21.00 uur).