Groepsfoto veiligheids cursus zeilvaart - binnenvaart

Verslag Veiligheidstrainingen Deksmaat Zeilvaart Maart April 2024

April 08, 20242 min read

Ahoy allemaal!

Onlangs hebben we twee succesvolle veiligheidstrainingen voor deksmaten afgerond, van 25 tot 28 maart en van 2 tot 5 april aan boord van ons zeilschip. Deze sessies waren een groot succes, mede dankzij de enthousiaste deelname van onze cursisten. We zijn enorm dankbaar voor de energie en het enthousiasme van elke deelnemer en zijn verheugd over de positieve groei en ontwikkeling die we samen hebben bereikt.

De cursussen waren niet alleen een leerervaring voor de deelnemers, maar ook voor ons als organisatoren. Het was inspirerend om te zien hoe cursisten met uiteenlopende achtergronden en behoeften elkaar ondersteunden. Op basis van jullie waardevolle feedback zullen wij enkele aanpassingen doorvoeren om de cursuservaring nog verder te verbeteren.

Nieuwe Kansen bij CharterCrew

We streven ernaar om ontwikkelingsmogelijkheden te bieden aan iedereen die gepassioneerd is over de zeilvaart. Bovendien biedt CharterCrew een uitgebreid maritiem netwerk om werk en contacten te vinden via onze Maritieme facebook-groep. Of je nu interesse hebt als oproepkracht, vrijwilliger, of misschien wel als vaste matroos in de toekomst, wij verwelkomen je graag in ons netwerk.

Klaar voor het Avontuur?

Onze volgende veiligheidscursussen zijn al gepland voor het najaar van 2024 en het voorjaar van 2025. Deze cursussen zijn een uitstekende manier om de benodigde vaardigheden en certificeringen te verkrijgen voor het dienstboekje, inclusief een BHV-certificaat. Elke cursus omvat praktische trainingen, overnachtingen, maaltijden, en een volledig ondersteunende leeromgeving.

Toekomstige Datums:

  • 21 t/m 24 oktober 2024

  • 24 t/m 27 maart 2025

Deze cursussen zijn ideaal voor iedereen die zijn vaardigheden wil versterken en deel wil uitmaken van een dynamische en professionele zeilgemeenschap. Ben je geïnteresseerd om deel te nemen of wil je meer informatie? Neem contact met ons op en wij voegen je graag toe aan onze WhatsApp-groep voor verdere communicatie.

We kijken ernaar uit je aan boord te verwelkomen voor nog meer avonturen op het water!

Hartelijke groet,

Alex & Wamme

Veiligheidscursuszeilvaart.nl

VeiligheidstrainingDeksmaatBinnenvaartZeilvaartVerslagEvaluatie
blog author image

Alex van Klaveren

Alex van Klaveren is een gepassioneerde zeilprofessional en beheerder van Chartercrew.nl, met een missie om mensen te inspireren en te enthousiasmeren voor maritieme avonturen en carrièrekansen.

Back to Blog

Adres

Chartercrew.nl
Claerbeek 41
8242 KG Lelystad

+31651173043

info[at]chartercrew.nl

KvK nummer: 37115330

BTW: NL183.05.459.B01


© 2024 • Chartercrew.nl