Kom ook werken in de chartervaart

Zit je bij een zeilvereniging, zeekadetten, scouting of ben je een fanatieke zeiler? Chartercrew.nl zet middels een speciaal jongeren project mensen laagdrempelig in om tegen betaling te werken op zeilende of motor passagiersvaart schepen. Ga op unieke wijze in Nederland op avontuurlijke ontdekkingsreis en ontmoet nieuwe mensen of gelijk gestemde. Dit is de ultieme kans om van je hobby echt je werk te maken.

Bekijk: Stap in de wereld van de chartervaart
Meld je aan en ontvang direct goede tips voor de juiste koers.

Voor meer kennis en veiligheid in de chartervaart branche worden er cursussen aangeboden o.a. Praktijk cursus zeilvaart of bekijk alle overige via de opleidingen kompas voor o.a. ook praktijk leren. Goede tip is om de praktijk opleiding Matroos (90 dagen) te volgen, waarbij je na een positief resultaat de stempel matroos verkrijgt in je dienstboekje. Hiermee kun je aan het einde van het zeil seizoen direct koers zetten naar een goed betaalde baan in de binnenvaart.